Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)

Everyone is a suspect! And I do love the movie line. About last week, akhirnya gue nonton Murder On The Orient Express yang berasal dari best seller novel nya Agatha Christie. Buat yang udah pernah baca novelnya, gue yakin film ini perlu buat ditonton juga kok. Here's why: A-List actors/actresses are in this movie! Yep … Continue reading Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)

Advertisements

Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Booyah!! Tahun ini kayanya tahun dimana gue nonton film Indonesia lebih dari dua kali hihihi. Bukannya gue gak support film Indonesia, tapi gue berusaha menghindar dari film film yang model horor geje dan gitu deh hahaha. Kadang selera gue mainstream, tapi ada juga yang bukan film gede tapi gue tetep nonton. Salah satunya ya film … Continue reading Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Movie Review: War For The Planet of The Apes

Hey hoomans, are you still thinking that you are the best creature in this planet? Think again because Caesar will makes you think twice. The Planet of The Apes series is coming back. Don't take a stand on Hoomans or Apes 🦍 before you read my review below: 😌😝😜 Before going further, please rewatched the first … Continue reading Movie Review: War For The Planet of The Apes

Movie Review: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Some things about this movie: 1. Newbies? Go watch the previous movies to get some clues about this and that. 2. If you like the second movies (Dead Man's Chest), you'll love this one too. 3. You may ignore their fourth installment. This one better. 4. No matter how much I hate Barbossa, I do … Continue reading Movie Review: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Christina Aguilera – Anywhere But Here from Finding Neverland The Album (2015)

There's no need for distanceNo need for touch No need for answers 'cause I've heard enough I just find a chair Some place out of reach I enter the darkness and claim my release And open my, open my heart Sing like a nightingale  Open my, open my hands When no one else understands I … Continue reading Christina Aguilera – Anywhere But Here from Finding Neverland The Album (2015)

man in the mirror

Rambut sudah mulai membotak dari depan. Akankah dapat kembali tumbuh? Kerutan di dahi masih normal, belum banyak kerutan meskipun agak mulai berkurang elastisitasnya. Kacamata ini tampaknya sudah kurang pas di wajah. Terlalu besar dan framenya kurang tegas. Batang hidung sudah cukup mancung, hanya bentuk lubang hidung saja yang perlu sedikit perbaikan. Dengan daun telinga pun … Continue reading man in the mirror

Point Of You.

Summer 2004 Ramai. Kata yang selalu terpatri dalam setiap benak manusia yang ada disana. Kau hanya bisa melihat semua manusia tersenyum dan tertawa bahagia. Tak ada satu pun duka yang tersirat, apalagi luka yang tersirat. Tampak di sudut sebelah kiri dari pandanganmu, dua anak manusia sedang asyik berbicara dengan mata yang berbinar dan senyum lebar. … Continue reading Point Of You.

SPOILER ALERT: Night At The Museum 2: Battle of the Smithsonian

Wooow.. hillarious!! The movie was great, same cast, more alive-statues, more capuchin, and more adventure!! Hampir semua cast yang lama ikutan maen di film ini termasuk favorit gue si Capuchin!! ahaha.. meski gak selucu film pertama, tapi di jilid kedua ini, petualangan Larry Daley lebih bervariasi dari jilid satunya (FYI, ini satu2nya film Ben Stiller … Continue reading SPOILER ALERT: Night At The Museum 2: Battle of the Smithsonian