Movie Review: Red Sparrow (2018)

Oh yes! Finally I'm able to watch Jennifer Lawrence latest movie, titled Red Sparrow! Nah tumben nih yaa gue nonton film gak sesuai jadwal, alias nonton Tomb Raider dulu baru nonton Red Sparrow yang dimana film ini rilis duluan. Alesan utama sih karean jam tayang film ini kagak pernah pas sama jadwal pulang kantor gue … Continue reading Movie Review: Red Sparrow (2018)

Advertisements

Movie Review: Tomb Raider (2018)

After almost several week I haven't go to cinema, I finally spare my time to watch Tomb Raider. Sebenernya pengen banget nonton pas day one, tapi apa daya kagak sempet dan akhirnya baru nonton tanggal 11 Maret kemaren di IMAX Gading. Kenapa milih di IMAX? ya karena gak mau rugi aja sih hahaha.. klo harga … Continue reading Movie Review: Tomb Raider (2018)

Movie Review: Maze Runner: The Death Cure (2018)

Yo, I'm back.. Abis nonton film pamungkas dari trilogi Maze Runner yang sub judulnya The Death Cure. Di film ketiga ini, banyak hal yang akhirnya terungkap dan cukup bikin rasa penasaran kita hilang. Berikut gue kasih review singkat berdasarkan hasil tontonan gue: Personally, gue merasa third installment ini kurang grandeur secara keseluruhan. CGI wise, iyes … Continue reading Movie Review: Maze Runner: The Death Cure (2018)

Movie Review: Darkest Hour (2018)

Victory, victory victory! Itu yang gue pertama rasain selepas nonton film terbaru Gary Oldman. Film dengan durasi 2 jam ini emang perlu disimak buat kalian yang emang suka sama film yang berlatar belakang sejarah gaes. But, overall, below are my simple review as usual: Gary Oldman is totally a bloody bad-ass. He's all the spotlight, … Continue reading Movie Review: Darkest Hour (2018)

Movie Review: All The Money in The World (2018)

Minggu lalu, para penggiat #TimesUp movement di Twitter ramai membicarakan film ini karena adanya pay gap antara Mark Wahlberg dengan Michelle Williams untuk proses reshoot adegan dari semula bareng Kevin Spacey menjadi Christopher Plummer. Tapi terlepas dari kontroversi tersebut, gue pun tetep pengen nonton film ini daripada gue buang wang ke pilem Insidious 4 (sorry jek, … Continue reading Movie Review: All The Money in The World (2018)

Movie Review: The Killing of a Sacred Deer (2018)

Yas! Ini film pertama yang gue tonton di tahun 2018. Sebenernya I'm totally missed about this movie sampe akhirnya gak sengaja liat postingannya Joko Anwar di Twitter dan dia bilang film ini wajib ditonton. Pun tanpa tedeng aling aling, gue langsung cari jadwal dan lokasi yang pas buat nonton. https://twitter.com/jokoanwar/status/949990410973097984 Nah, beneran aja sih, selama … Continue reading Movie Review: The Killing of a Sacred Deer (2018)

Movie Review: Pitch Perfect 3 (2017)

The Bellas are back! This time, you won’t be sit still and trying to look pretty, because: 1. DJ Khaled is in the hawz y’all! 2. Each character are well planned and you’ll be happy for them. 3. Fresh musics are coming, let’s forget about the lame sounds on the second installment. 4. The Bellas … Continue reading Movie Review: Pitch Perfect 3 (2017)

Movie Review: Jumanji: Welcome To The Jungle (2017)

Oh, I wanted to shared my thoughts about this movie. 1. It’s so hard to leave the past behind, but 2017 Jumanji done it well. From a heart warming 1995 movie to movie kekinian by bringing board game to a video game. 2. I praised all the actors, except The Rock. Jack Black, Kevin Hart, … Continue reading Movie Review: Jumanji: Welcome To The Jungle (2017)

Movie Review: Wonder (2017)

I was wondering why Justice League is not performing better, but after I watched this movie “Wonder”, I know the reason why. Julia Roberts and Owen Wilson bring their best performance but the most stellar performance is from all kiddos! All kids actors (I include Via, Justin and Miranda) are totally BADASS! Even personally, I … Continue reading Movie Review: Wonder (2017)

Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)

Everyone is a suspect! And I do love the movie line. About last week, akhirnya gue nonton Murder On The Orient Express yang berasal dari best seller novel nya Agatha Christie. Buat yang udah pernah baca novelnya, gue yakin film ini perlu buat ditonton juga kok. Here's why: A-List actors/actresses are in this movie! Yep … Continue reading Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)