Movie Review: Red Sparrow (2018)

Oh yes! Finally I'm able to watch Jennifer Lawrence latest movie, titled Red Sparrow! Nah tumben nih yaa gue nonton film gak sesuai jadwal, alias nonton Tomb Raider dulu baru nonton Red Sparrow yang dimana film ini rilis duluan. Alesan utama sih karean jam tayang film ini kagak pernah pas sama jadwal pulang kantor gue … Continue reading Movie Review: Red Sparrow (2018)

Advertisements

Movie Review: Tomb Raider (2018)

After almost several week I haven't go to cinema, I finally spare my time to watch Tomb Raider. Sebenernya pengen banget nonton pas day one, tapi apa daya kagak sempet dan akhirnya baru nonton tanggal 11 Maret kemaren di IMAX Gading. Kenapa milih di IMAX? ya karena gak mau rugi aja sih hahaha.. klo harga … Continue reading Movie Review: Tomb Raider (2018)

Movie Review: The Killing of a Sacred Deer (2018)

Yas! Ini film pertama yang gue tonton di tahun 2018. Sebenernya I'm totally missed about this movie sampe akhirnya gak sengaja liat postingannya Joko Anwar di Twitter dan dia bilang film ini wajib ditonton. Pun tanpa tedeng aling aling, gue langsung cari jadwal dan lokasi yang pas buat nonton. https://twitter.com/jokoanwar/status/949990410973097984 Nah, beneran aja sih, selama … Continue reading Movie Review: The Killing of a Sacred Deer (2018)

Movie Review: The Greatest Showman (2017)

Saat nonton ini, yang gue harapkan cuma satu: I do hope I can enjoy the movie as much as I can. In the end, it turns out I’m more than happy. Starting this year with “Another Day of Sun” from La La Land and never expected to close 2017 by saying “This Is Me” sung … Continue reading Movie Review: The Greatest Showman (2017)

Movie Review: Wonder (2017)

I was wondering why Justice League is not performing better, but after I watched this movie “Wonder”, I know the reason why. Julia Roberts and Owen Wilson bring their best performance but the most stellar performance is from all kiddos! All kids actors (I include Via, Justin and Miranda) are totally BADASS! Even personally, I … Continue reading Movie Review: Wonder (2017)

Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Booyah!! Tahun ini kayanya tahun dimana gue nonton film Indonesia lebih dari dua kali hihihi. Bukannya gue gak support film Indonesia, tapi gue berusaha menghindar dari film film yang model horor geje dan gitu deh hahaha. Kadang selera gue mainstream, tapi ada juga yang bukan film gede tapi gue tetep nonton. Salah satunya ya film … Continue reading Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Movie Review: Coco (2017)

Hola! Como estas? After a bit disappointment with Justice League, I encourage myself to watch Coco, a new full length movie from Disney’s Pixar. Here’s some of my review about the latin influenced movie. Coco is not a kids dedicated movie. It is more than that. All familia should come and embrace this greatness! I … Continue reading Movie Review: Coco (2017)

Movie Review: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

How do I start about this big budget movie, Valerian and the City of a Thousand Planets? Mmm.. Let me summarize what I feel after I watch this movie below: Visual Effect is STUNNING! Everything seems so real and my eyes are so happy to see the effects. And this is the main reason why … Continue reading Movie Review: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Movie Review: War For The Planet of The Apes

Hey hoomans, are you still thinking that you are the best creature in this planet? Think again because Caesar will makes you think twice. The Planet of The Apes series is coming back. Don't take a stand on Hoomans or Apes 🦍 before you read my review below: 😌😝😜 Before going further, please rewatched the first … Continue reading Movie Review: War For The Planet of The Apes

Movie Review: Transformers: The Last Knight (2017)

Calling all Autobots! I come to earth to give some review about this latest Transformers The Last Knight movie. Let me transformed my review below: 1. 5th installment and the flow is almost (if I may say "too") similar like all the previous movies. 2. Spare your time to rewatch the 4th installment, some stories … Continue reading Movie Review: Transformers: The Last Knight (2017)