Movie Review: Darkest Hour (2018)

Victory, victory victory! Itu yang gue pertama rasain selepas nonton film terbaru Gary Oldman. Film dengan durasi 2 jam ini emang perlu disimak buat kalian yang emang suka sama film yang berlatar belakang sejarah gaes. But, overall, below are my simple review as usual: Gary Oldman is totally a bloody bad-ass. He's all the spotlight, … Continue reading Movie Review: Darkest Hour (2018)

Advertisements

Food Review: KFC Mini-Chizza. Mini atau Maxi?

Awal tahun 2018, KFC mulai lagi nih mancing-mancing orang yang suka makan buat mampir ke tokonya. Setelah beberapa bulan lalu menuai kontroversi dengan ayam coklatnya (yang gue pun sampe sekarang gak minat nyobain), kali ini menu baru yang masuk KFC menurut gue lebih dapat diterima oleh akal sehat. Apa sih menu barunya? YES, namanya mini … Continue reading Food Review: KFC Mini-Chizza. Mini atau Maxi?

Movie Review: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

How do I start about this big budget movie, Valerian and the City of a Thousand Planets? Mmm.. Let me summarize what I feel after I watch this movie below: Visual Effect is STUNNING! Everything seems so real and my eyes are so happy to see the effects. And this is the main reason why … Continue reading Movie Review: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Movie Review: Dunkirk

By the time you read this post, I unsure whether this great movie is still available on the theater nearby. But before it's too late, let me share my thought after I watched this movie last week. Here you go! First of all and personally, I'm proud to say that this movie is the best … Continue reading Movie Review: Dunkirk

Movie Review: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Some things about this movie: 1. Newbies? Go watch the previous movies to get some clues about this and that. 2. If you like the second movies (Dead Man's Chest), you'll love this one too. 3. You may ignore their fourth installment. This one better. 4. No matter how much I hate Barbossa, I do … Continue reading Movie Review: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Ayo berinteraksi!!

Kini khikomunitas.wordpress.com memiliki sebuah gaya penulisan yang lebih baru dan cukup fresh!! klo dulu lebih banyak ngasih info dan bersifat satu arah, saat ini, khikomunitas team sedang berusaha mengembangkan postingan unik yang lebih bersifat interaktif tanpa judgement!! jadi di postingan berikutnya, khikomunitas akan memberikan sebuah cerita yang seru dan pada akhirnya para pembaca sekalian lah … Continue reading Ayo berinteraksi!!