Movie Review: Jumanji: Welcome To The Jungle (2017)

Oh, I wanted to shared my thoughts about this movie. 1. It’s so hard to leave the past behind, but 2017 Jumanji done it well. From a heart warming 1995 movie to movie kekinian by bringing board game to a video game. 2. I praised all the actors, except The Rock. Jack Black, Kevin Hart, … Continue reading Movie Review: Jumanji: Welcome To The Jungle (2017)

Advertisements

Food on Review: Mango Mango (Lippo Mall Puri)

Back with Jus Mangga kekinian.. Mango Mango di Lippo Puri Mall ini rasanya mirip mirip kaya King Mango Thai, jus mangga+whipped cream+es serut mangga+potongan buah mangga. Seharga Rp. 50K, ukuran yang didapat juga yang jumbo segede mangga memsye dan KMT. Jus mangganya lebih manis daripada memsye dan KMT dan gak terlalu berasa gulanya. Potongan mangganya … Continue reading Food on Review: Mango Mango (Lippo Mall Puri)

New App: Alacarte – for those who craving gourmet food.

Mau Buy 1 Get 1 di Resto Kekinian?? Check below details guys!! Want FREE GOURMET FOOD in JAKARTA? Check out Club Alacarte's Buy-1-Get-1 Dining App available in ioS and Android. Please visit http://www.clubalacarte.com for more details. Register on the App and try for free. If you purchase a membership, don't forget to insert my referral … Continue reading New App: Alacarte – for those who craving gourmet food.

La La Land The Concert (2017)

Umm.. Sebenernya gue udah lama sih nonton si La La Land in Concert ini. Tapi karena menurut gue, konsep yang ditampilkan oleh konser musik ini cukup menarik, maka ijinkanlah aku mengulas sedikit banyak tentang konser yang diilhami dari film La La Land. First of all, ini bukan versi musical theater dari film La La Land. … Continue reading La La Land The Concert (2017)

Movie Review: Wonder (2017)

I was wondering why Justice League is not performing better, but after I watched this movie “Wonder”, I know the reason why. Julia Roberts and Owen Wilson bring their best performance but the most stellar performance is from all kiddos! All kids actors (I include Via, Justin and Miranda) are totally BADASS! Even personally, I … Continue reading Movie Review: Wonder (2017)

Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)

Everyone is a suspect! And I do love the movie line. About last week, akhirnya gue nonton Murder On The Orient Express yang berasal dari best seller novel nya Agatha Christie. Buat yang udah pernah baca novelnya, gue yakin film ini perlu buat ditonton juga kok. Here's why: A-List actors/actresses are in this movie! Yep … Continue reading Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)

Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Booyah!! Tahun ini kayanya tahun dimana gue nonton film Indonesia lebih dari dua kali hihihi. Bukannya gue gak support film Indonesia, tapi gue berusaha menghindar dari film film yang model horor geje dan gitu deh hahaha. Kadang selera gue mainstream, tapi ada juga yang bukan film gede tapi gue tetep nonton. Salah satunya ya film … Continue reading Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Ultimate Guide for 2D1N Trip To Melaka!

Yas! Finally gue bisa liburan lagi. Awal tahun kemarin ke Singapore nonton Coldplay, lanjut ke Bangkok, terus Agustusnya kan ke Taipei dan sempet menggila cuman sehari di Singapore. Meski kali ini gak jauh jauh sih, yakni ke negara serumpun Malaysia. Tapi yang bikin beda itu, gue gak mampir ke Kuala Lumpur doang, tapi iseng mampir ke … Continue reading Ultimate Guide for 2D1N Trip To Melaka!

HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!

Within a few days, deal hunters bakalan menyerbu semua toko online nih, khususnya pada tanggal 12 Desember nanti, dimana tanggal tersebut udah lebih dikenal dengan sebutan HARBOLNAS alias Hari Belanja Online Nasional. Dan gue males jelasin lebih detail tentang apa sih yang dimaksud Harbolnas itu karna kalian tinggal googling aja sih hihihi.. Yang mau gue … Continue reading HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!