View on Path

Advertisements

HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!

Within a few days, deal hunters bakalan menyerbu semua toko online nih, khususnya pada tanggal 12 Desember nanti, dimana tanggal tersebut udah lebih dikenal dengan sebutan HARBOLNAS alias Hari Belanja Online Nasional. Dan gue males jelasin lebih detail tentang apa sih yang dimaksud Harbolnas itu karna kalian tinggal googling aja sih hihihi.. Yang mau gue … Continue reading HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!

Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (4 – End)

Hi guys! This time, I want to share about my fourth and last day activities when I traveling around Taipei, Taiwan. And as usual, I will be sharing some tips and info on how you can go there with very limited budget. I will share my story in several parts in each part I will … Continue reading Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (4 – End)

Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (3)

Hi guys! This time, I want to share about my third day activities when I traveling around Taipei, Taiwan. And as usual, I will be sharing some tips and info on how you can go there with very limited budget. I will share my story in several parts in each part I will try to … Continue reading Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (3)

Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (2)

Hi guys! This time, I want to share about my second day activities when I traveling around Taipei, Taiwan. And as usual, I will be sharing some tips and info on how you can go there with very limited budget. I will share my story in several parts in each part I will try to … Continue reading Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (2)

Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (1)

Hi guys! This time, I want to share about my recent traveling experience in Taipei, Taiwan. And as usual, I will share some tips and info on how you can go there with very limited budget. Also will share my story in several parts where each part I will try to inform you the route, … Continue reading Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (1)

Hot Info: Promo Resto Hari Merdeka RI 17 Agustus 2017!

Holae,,, Menyambut hari Kemerdekaan Republik Indonesia yang ke 72, eug akan merangkum promo resto yang bisa dinikmatin pada saat hari libur (dan ada beberapa yang masih bisa dinikmati promonya setelah tanggal 17 Agustus) tanpa menggunakan kartu kredit atau metode payment tertentu.   Silahkan cekidot ke bawah yes! Duck King Clairmont Patisserie First Love Patisserie   … Continue reading Hot Info: Promo Resto Hari Merdeka RI 17 Agustus 2017!

Info: Travel Fair Year-End 2017

Buat yang udah siap siap mau jalan jalan akhir tahun 2017 dan awal tahun 2018, siap siap dari sekarang yaa. As informed sebelumnya, di bulan Agustus - September ini bakalan banyak banget Travel Fair buat kita hunting tiket jalan-jalan lho. Tapi, sebelum berangkat, coba baca tips travel fair plus jadwal liburan tahun 2018 dari gue juga … Continue reading Info: Travel Fair Year-End 2017