View on Path

Advertisements

Movie Review: A Wrinkle In Time (2018)

Hey Oprah! Really cannot say that this movie is a flop. Well, yes in terms of money, but cast wise, story line and all those colorful world still amazing though. Agree with those who said that this “Semua Umur” movie cannot be consumed by your kid easily as they can chew that Moana storyline. You … Continue reading Movie Review: A Wrinkle In Time (2018)

Latest News: Jadwal Travel Fair 2018. Siapkan Uang Mu!

Haee haee.. As usual, mendekati bulan Februari - Maret - April ini, gue mau bagi bagi informasi tentang Travel Fair yang biasa dilakukan. Untuk tahun 2018 ini tampaknya masih dilakukan dengan pola yang sama, baik oleh maskapai penerbangan, bank partner maupun dari asosiasi travel agent. Untuk travel fair di awal tahun, seperti yang dulu dulu, … Continue reading Latest News: Jadwal Travel Fair 2018. Siapkan Uang Mu!

Food Review: KFC Mini-Chizza. Mini atau Maxi?

Awal tahun 2018, KFC mulai lagi nih mancing-mancing orang yang suka makan buat mampir ke tokonya. Setelah beberapa bulan lalu menuai kontroversi dengan ayam coklatnya (yang gue pun sampe sekarang gak minat nyobain), kali ini menu baru yang masuk KFC menurut gue lebih dapat diterima oleh akal sehat. Apa sih menu barunya? YES, namanya mini … Continue reading Food Review: KFC Mini-Chizza. Mini atau Maxi?

Food on Review: Mango Mango (Lippo Mall Puri)

Back with Jus Mangga kekinian.. Mango Mango di Lippo Puri Mall ini rasanya mirip mirip kaya King Mango Thai, jus mangga+whipped cream+es serut mangga+potongan buah mangga. Seharga Rp. 50K, ukuran yang didapat juga yang jumbo segede mangga memsye dan KMT. Jus mangganya lebih manis daripada memsye dan KMT dan gak terlalu berasa gulanya. Potongan mangganya … Continue reading Food on Review: Mango Mango (Lippo Mall Puri)

New App: Alacarte – for those who craving gourmet food.

Mau Buy 1 Get 1 di Resto Kekinian?? Check below details guys!! Want FREE GOURMET FOOD in JAKARTA? Check out Club Alacarte's Buy-1-Get-1 Dining App available in ioS and Android. Please visit http://www.clubalacarte.com for more details. Register on the App and try for free. If you purchase a membership, don't forget to insert my referral … Continue reading New App: Alacarte – for those who craving gourmet food.

HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!

Within a few days, deal hunters bakalan menyerbu semua toko online nih, khususnya pada tanggal 12 Desember nanti, dimana tanggal tersebut udah lebih dikenal dengan sebutan HARBOLNAS alias Hari Belanja Online Nasional. Dan gue males jelasin lebih detail tentang apa sih yang dimaksud Harbolnas itu karna kalian tinggal googling aja sih hihihi.. Yang mau gue … Continue reading HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!

Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (4 – End)

Hi guys! This time, I want to share about my fourth and last day activities when I traveling around Taipei, Taiwan. And as usual, I will be sharing some tips and info on how you can go there with very limited budget. I will share my story in several parts in each part I will … Continue reading Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (4 – End)

Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (3)

Hi guys! This time, I want to share about my third day activities when I traveling around Taipei, Taiwan. And as usual, I will be sharing some tips and info on how you can go there with very limited budget. I will share my story in several parts in each part I will try to … Continue reading Ni Hao – Budget Taipei Travel Guide (3)