La La Land The Concert (2017)

Umm.. Sebenernya gue udah lama sih nonton si La La Land in Concert ini. Tapi karena menurut gue, konsep yang ditampilkan oleh konser musik ini cukup menarik, maka ijinkanlah aku mengulas sedikit banyak tentang konser yang diilhami dari film La La Land. First of all, ini bukan versi musical theater dari film La La Land. … Continue reading La La Land The Concert (2017)

Advertisements

Movie Review: Wonder (2017)

I was wondering why Justice League is not performing better, but after I watched this movie “Wonder”, I know the reason why. Julia Roberts and Owen Wilson bring their best performance but the most stellar performance is from all kiddos! All kids actors (I include Via, Justin and Miranda) are totally BADASS! Even personally, I … Continue reading Movie Review: Wonder (2017)

Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)

Everyone is a suspect! And I do love the movie line. About last week, akhirnya gue nonton Murder On The Orient Express yang berasal dari best seller novel nya Agatha Christie. Buat yang udah pernah baca novelnya, gue yakin film ini perlu buat ditonton juga kok. Here's why: A-List actors/actresses are in this movie! Yep … Continue reading Movie Review: Murder On The Orient Express (2017)

Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Booyah!! Tahun ini kayanya tahun dimana gue nonton film Indonesia lebih dari dua kali hihihi. Bukannya gue gak support film Indonesia, tapi gue berusaha menghindar dari film film yang model horor geje dan gitu deh hahaha. Kadang selera gue mainstream, tapi ada juga yang bukan film gede tapi gue tetep nonton. Salah satunya ya film … Continue reading Movie Review: Marlina The Murderer in Four Acts (2017)

Ultimate Guide for 2D1N Trip To Melaka!

Yas! Finally gue bisa liburan lagi. Awal tahun kemarin ke Singapore nonton Coldplay, lanjut ke Bangkok, terus Agustusnya kan ke Taipei dan sempet menggila cuman sehari di Singapore. Meski kali ini gak jauh jauh sih, yakni ke negara serumpun Malaysia. Tapi yang bikin beda itu, gue gak mampir ke Kuala Lumpur doang, tapi iseng mampir ke … Continue reading Ultimate Guide for 2D1N Trip To Melaka!

HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!

Within a few days, deal hunters bakalan menyerbu semua toko online nih, khususnya pada tanggal 12 Desember nanti, dimana tanggal tersebut udah lebih dikenal dengan sebutan HARBOLNAS alias Hari Belanja Online Nasional. Dan gue males jelasin lebih detail tentang apa sih yang dimaksud Harbolnas itu karna kalian tinggal googling aja sih hihihi.. Yang mau gue … Continue reading HOT Article: Harbolnas 12.12 2017! Tips and Trick To Get The Cheapest in Store!

Movie Review: Coco (2017)

Hola! Como estas? After a bit disappointment with Justice League, I encourage myself to watch Coco, a new full length movie from Disney’s Pixar. Here’s some of my review about the latin influenced movie. Coco is not a kids dedicated movie. It is more than that. All familia should come and embrace this greatness! I … Continue reading Movie Review: Coco (2017)

Movie Review: Justice League (2017)

All hail superheroes! This November, all DC heroes are gathered around to fight for human on earth. Just a week ago, I have a chance to watched this DC ensemble on the first date in IMAX. So, here's my thoughts: Story wise, Justice League is lighter than other DC heroes. You'll get a slight and … Continue reading Movie Review: Justice League (2017)

Movie Review: Thor: Ragnarok (2017)

Here’s the things about Thor: Ragnarok 1. You love Marvel & you love playing Ragnarok online? Well, gak ada hubungannya sih, tapi yang pasti sama sama bikin enjoy. 2. Hail team Revengers! 3. If you do love android device and current iOS, you’ll be fall in love with this too. Soo colorful. 4. As predicted, … Continue reading Movie Review: Thor: Ragnarok (2017)